Zabavna večer 20. Ng ljeta u znaku Bernya i Begina
NGLJ 2015
Zabavna večer 20. Ng ljeta u znaku Bernya i Begina
24.08.2015. | Autor: N.Knežević PR NGLJ 2015
Ovogodišnje 20. Novogradiško glazbeno jedno je od najposjećenijih u zadnjih 10 godina, a dokazala je to i održana zabavna večer.

Posjetitelji su prvo uživali u festivalu „Djeca pjevaju hitove“ na kojem je nastupilo 15-ak djece željnih pokazati svoje sposobnosti, a već je pravilo da netko od njih kasnije ima i uspješnu glazbenu karijeru. Pjevala se Jelena Rozga, Magazin, Adele, pa čak i Dubioza kolektiv, a izvedbe, pogotovo onih najmlađih vrtićanaca zabavili su publiku.

Berny

Zabavna večer je nekako bila u znaku Novogradiških talenata. Nakon djece, na pozornicu je došao Berny sa svojim bendom koji ima dosta uspješnu karijeru. Spotovi mu se vrte redovno na CMC-u, pjesme osvajaju radijske etere, a poznato je da uživo uvijek zabavi i raspleše publiku, pa tako je bilo i u njegovoj rodnoj Novoj Gradiški gdje je sinoć po prvi put nastupio s bendom. Izveo je svoje uspješnice „Udala se nikad nije“, „Moja ljubav stara“, „Žene ostavljene“, kao i najnoviju pjesmu „Oči zelene“, a na zadovoljstvo publike pozabavio se i hitovima drugih izvođača. Već tada se znalo da će i ova večer biti dosta uspješna.

Barbara

Iza Bernya nastupila je još jedna Novogradiščanka, Barbara Dautović koja je prije više od 5 godina bila u polufinalu TV showa Hrvatska traži zvijezdu. Barbara je među ostalim predstavila i svoju novu pjesmu „Nema sreće tu“ za koju je nedavno snimljen i video spot. Između nastupa Bernya i Barbare, predstavili su se članovi Nanbudo kluba „Slavonija“ iz Okučana s prikazom borilačkih vještina, a bile su tu i mlade članice Rekreacijskog centra IV koje su sa svojim nastupom započele cijelu večer.

Po prvi puta novogradiškoj publici predstavili su se Begini, jedan od najpopularnijih zabavnih bendova u Hrvatskoj koji uspješno spaja tamburašku i popularnu glazbu. „Napala me s leđa“, „Kome da se žalim“, „Za sve moje bivše“, „Dolazi trideseta“, sve su to hitovi koje je publika znala od prve riječi do zadnje riječi i skakala i plesala do dugo u noć. Begini su podigli atmosferu do maksimuma i sjajno završili treću večer 20. Novogradiškog glazbenog ljeta.

Begini

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING