Vatra i zabranjeno pušenje za odličan početak glavnih večeri 20. Ng ljeta
NGLJ 2015
Vatra i zabranjeno pušenje za odličan početak glavnih večeri 20. Ng ljeta
22.08.2015. | Autor: N.Knežević / foto M.Bozickovic
Rock večer 20. Novogradiškog glazbenog ljeta u potpunosti je ispunila sva očekivanja. Kiša je zaobišla Novu Gradišku, stoga ništa nije moglo pokvariti ovu prvu glavnu večer ovogodišnjeg manifestacije

Sve je započelo žestokim hard roc/heavy metal sastavom Oceanic iz Herzogenauracha, koji su po prvi put u Novoj Gradiški, ali i Hrvatskoj i održali su vrlo zanimljiv jednosatni nastup. Publika je dobro prihvatila pjesme, stoga se nadamo da će u budućnosti još koji put svirati u Novoj Gradiški.

 

Nakon zagrijavanja atmosfere, vrijeme je došlo za Vatru, sve popularniji sastav u Hrvatskoj koji već duže vrijeme sa svojim hitovima osvaja publiku, ali i radijske postaje.

 

To se pokazalo i u Novoj Gradiški gdje se okupio veliki broj publike koji je uživao kako u novim hitovima poput  pjesama „Tango“ i „Kraj“, tako i u starim hitovima poput pjesama „Ruska“, „Glava kojom ne razmišljam“ i „Tremolo“. Zaista sjajan nastup na prvom predstavljanju publici Novogradiškog glazbenog ljeta. U redovima se čekalo na fotografiranje i upoznavanje Ivana Dečaka i članova benda nakon koncerta, tako da se novogradiška publika i Vatra zaista vole.

Zabranjeno pušenje, sarajevsko-zagrebački rock sastav je već poznat publici u Novoj Gradiški, nekoliko puta su već bili na NG ljetu, tako da su sa zadovoljstvom dočekani na gradskoj pozornici i ove godine. Sejo je sa svojim bendom ponovno dokazao zašto su jedan od najboljih rock sastava na području bivše države. I nakon nekoliko desetljeća postojanja i dalje imaju energije i snage za ovakve užarene atmosfere. „Guzonjin sin“, „Pišonja i Žuga“, „Karabaja“, samo su neki od hitova koje su izveli i rasplesali novogradišku publiku do duboko u noć.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING