Technovation party razbio oblake iznad Nove Gradiške
NGLJ 2015
Technovation party razbio oblake iznad Nove Gradiške
17.08.2015. | Autor: N.Knežević za NGLJ
Nakon odličnog Fresh Air Partya na Ljetnoj pozornici u Novoj Gradiški u subotu je održan techNOVAtion party, za sve ljubitelje žestokog techno zvuka.

Techno glazba za koju mnogi misle da je umrla, već nekoliko godina okuplja brojne poklonike, kako u Novoj Gradiški, tako i u durgim gradovima i mjestima u okolici. I ove godine organizatori iz UMPASK-a (Udruga mladih za promicanje alternativne scene i kulture) doveli su zanimljiva techno imena iz Hrvatske i susjednih zemalja, još zvučnija nego protekle godine. Odaziv publike je bio nešto manji nego protekle večeri, ali opet dovoljan da tulum na otvorenom u potpunosti uspije. Iako su se oblaci nadvili nad Novom Gradiškom, pa je i poneka kap kiše padala, ali je techno zvuk razbio sivilo i zabava je mogla početi. Nastupili su Drogva iz Nove Gradiške, Phatt Walletz iz Slavonskog Broda, te zvijezde večeri LAG iz Novog Sada i Gabeen, underground techno producent iz Mađarske. Dvjestotinjak ljubitelja ovakve vrste glazbe željni zabave okupilo se sinoć na Ljetnoj pozornici uz light i sound koji je iskorišten do maksimuma. Tresle su se zidine bivšeg zatvora do ranih jutarnjih sati kada su se za after party pobrinuli D-Tox i Fixsell.

Složili su se svi u ove protekle dvije večeri kako je zaista ovo bio lijep događaj na otvorenom, vrijedan pozornosti, pogotovo što mladi stoje iza organizacije i zaista nešto što je češće potrebno Novoj Gradiški. Vođeni tom tvrdnjom, vjerujemo da će organizatori nastaviti s ovom pričom koja će dugo trajati.

Tako je počelo 20. Novogradiško glazbeno ljeto, a pred nama je još nekoliko popratnih sadržaja. Večeras je na rasporedu koncert „U ljetnu večer“ koji će biti održan na samoprozvanom „Trgu glazbenika“, a za sve poklonike klasične glazbe. U ponedjeljak, 17. kolovoza bit će otvorena izložba „Šuma okom šumara“ u izlogu stare robne kuće, a od sljedećeg četvrtka počinju glavni sadržaji, četiri glazbene večeri 20. NG ljeta.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING