Berny predstavlja novi singl "Oči zelene"
Glazba
Berny predstavlja novi singl "Oči zelene"
29.07.2015. | Autor: Berny PR
Nakon singlova 'Udala se nikad nije', 'Moja ljubav stara' i 'Žene ostavljene', Berny je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju predstavio novi singl 'Oči zelene'.

S tim će singlom popularni novogradiški pjevač nastupiti na finalnoj večeri Aurea Festa u Požegi koji će se održati u petak, 4. rujna. Pjesmu poslušajte na: https://soundcloud.com/show-1/berny-oci-zelene

Uz Bernyja, autori pjesme 'Oči zelene' su Antonija Šola i Ivan Del Loco, a nakon brojnih dueta, Bernard Kumić se napokon odlučio na solističku izvedbu novog singla.

Podsjetimo, u pjesmi 'Udala se nikad nije' Bernyju se pridružio Taz Soldo i njihov je spot na YouTubeu pogledan preko 2 milijuna puta. Veliki prošlogodišnji hit 'Moja ljubav stara', Berny je podijelio s klapom Godimenti iz Vodica (800.000 pogleda na YouTube-u), dok se 'Žene ostavljene' s Tamburaškim sastavom Bisernica i DJ Suvyjem, za koju su osvojili i nagradu na ovogodišnjim Melodijama Mostara, bliže brojci od 230.000 pogleda.

Spot 'Oči zelene' premijerno će biti prikazan u programu CMC televizije idući tjedan. Pjesmu preuzmite na: http://singlovi.crorec.hr

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE ZABAVA

MARKETING