Svi na Strmac na 18. MOTO SUSRETE ovog vikenda
NA IZLETIŠTU STRMAC
Svi na Strmac na 18. MOTO SUSRETE ovog vikenda
10.07.2015. | Autor: novagradiska.com
Buka motora, hladno pivo i miris roštilja nešto su što asocira na popularne bajkere. Novogradiščani su jedni od rijetkih mjesta gdje se moto susreti održavaju već 18. godinu za redom. Kako saznajemo od organizatora sve je spremno za ovu veliku manifestaciju a onaj najbitniji faktor "vrijeme" također im ide na ruku ove godine.

U sklopu turneje "Dani zatvorenih vrata" te istoimenog albuma poznata zagrebačka punk/rock grupa HLADNO PIVO i ove godine posjetiti će izletište Strmac, a samo dan poslje nastupa na Strmcu ovi legendarni zagrebački punkeri nastupiti će na poznatom Exit festivalu u Novom Sadu tako da novogradiščani imaju jedinstvenu priliku premijerno poslušati pjesme s novog albuma.

Uz već tradicionalni program te razne moto igre, sexy dance show, moto defile velika novost je povratak UTRKE UBRZANJA nakon više od 10 godine izbivanja. Iako je na plakatima najavljeno da će se utrka ubrzanja održati u industrijskom parku organizatori su u posljednji tren donjeli odluku da se ista održi na novoj južnoj obilaznici koja vodi od industrijskog parka prema izlazu na autocestu A3. Početak utrke je u 13h, a svi ljubitelji velikih brzina mogu uživati u ovom natjecanju koje će se održati u dvije kategorije. Pobjednika utrke očekuje veliki novčani iznos.

Službeni program moto susreta počinje u PETAK 10.07. okupljanjem bikera na Strmcu te nastupom popularnih novogradiških rockera THE ROCKERI u kombinaciji s legendarnim novogradiškim DJ BAKASOM koji je ujedno i voditelj 18. moto susreta.

U SUBOTU 11.07. uz moto defile program počinje u 13h UTRKOM UBRZANJA u donjem dijelu grada (nova južna obilaznica). Nastavak slijedi u popodnevnim satima na Strmcu uz razne moto igre, dobro ohlađeno pivo i naravno opuštanje u prirodi. Večer počinje uz nastup popularnih THE UNIMOGSA iz Slovenije koje će pratiti i sexy dance show a nakon popularnih slovenaca po drugi puta na Strmcu koncert će održati legendarno HLADNO PIVO.

U petak je ulaz besplatan za sve posjetitelje, a cijena ulaznice za subotu iznosi 30kn u predprodaji te 40kn na dan. Svoju ulaznicu možete kupiti u caffe & lounge baru IN ili cafffe baru NUMERO u Novoj Gradiški te u Požegi u PLATINUM bar & discotheque. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 097 633 7634.

Službeni facebook event: https://www.facebook.com/events/986145281429948/

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING