Pucao na zaštitara i pobjegao
Sukob u narodnjačkom klubu
Pucao na zaštitara i pobjegao
20.06.2015. | Autor: www.24sata.hr
Prema izjavama očevidaca, mlađi je muškarac pokušao ući u lokal, no zaštitar na ulazu nije ga pustio. Udaljio se, a onda se vratio s pištoljem i zapucao

Muškarac (45) ozlijeđen je u pucnjavi koja je u petak oko 23.30 sati izbila na ulazu u jedan ugostiteljski objekt u središtu Slavonskog Broda.

Mladić (26) je u petak navečer, unatoč protivljenju zaštitara (45), pokušao ući u noćni klub u Starčevićevoj ulici u samom središtu Slavonskog Broda. Kako ga zaštitar nije pustio mladić se s njim posvađao, a potom se udaljio od lokala. No ubrzo vratio s pištoljem u ruci i u smjeru 45-godišnjaka ispalio nekoliko hitaca, a onda pobjegao. 

Ozlijeđeni zaštitar prevezen je u slavonskobrodsku Opću bolnicu i život mu nije ugrožen. Neslužbeno doznajemo da mu je u pucnjavi prostrijeljena noga. 

- S obzirom da je nakon pucnjave 26-godišnjak pobjegao policija traga za njim - izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Antun Jakobović

Preplašeni posjetitelji lokala i očevici zbog pištolja kojim je mladić mlatarao i iz kojeg je pucao nisu se usudili spriječiti njegov bijeg sa mjesta događaja.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE HRVATSKA I SVIJET

MARKETING