Udruga Hrabro dijete, ponovo u centru pažnje medija
Nova Gradiška
Udruga Hrabro dijete, ponovo u centru pažnje medija
17.06.2015. | Autor: izvor index hr, 24 sata
Svi mediji u Hrvatskoj pišu o malverzacijama i nezakonitom trošenju novca prikupljenog za liječenje Nore Šitum od strane Udruge Hrabro dijete.

Kako smo saznali Udruga Hrabro dijete je na svoj račun primala donacije za Enu Šarac, od raznih donatora ali Eni nikad nisu proslijedili novac, niti je obavijestili o tome zbog čega je njoj i majci Biserki žao. Nisu se uspijeli zahvaliti ljudima koji su joj donirali novac putem Udruge Hrabro dijete, jer nisu znali da novac postoji. "Ostali smo šokirani kada smo čuli da je na izvodima udruge Hrabro dijete uplaćeno  65.000 kuna "za Enu Šarac", rekla je Enina majka Biserka.
Kako dalje izvještvaju svi mediji u Hrvatskoj, novac je podizan na bankomatu, i trošilo se na putovanja i plaće. Po izvodima koje su roditelji male Nore dobili od suda, potrošeno je 600.000, 00 kn. Nadalje se oglasila i Ministrica Opačić, sa riječima da oštro osuđuje postupke Udruge Hrabro dijete te poziva DORH da istraži slučaj. Iz Udruge Hrabro dijete se još nisu oglasili, jedino je odvjetnik Udruge gospodin Kladarić izjavio kako su iz Udruge Hrabro dijete poslali elektronsku poštu majki Biserki prije više od dvije godine.
Poslije toga od 12. veljače 2013. "za Enu Šarac" je uplaćeno 65.000 kn, a iz Udruge Hrabro dijete nisu obavijestili obitelj Šarac da su primili novac.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING