POREZNA OBJAVILA PLAN ISPLATA
Tko je na redu?
POREZNA OBJAVILA PLAN ISPLATA
29.05.2015. | Autor: www.danas.hr
Prvi povrati poreza počeli su se isplaćivati u utorak. Porezna uprava je objavila Plan obrada godišnjih prijava poreza na dohodak za 2014. godinu. Svaki petak bit će vidljivi na njihovim internetskim stranicama.

Obrada verificiranih godišnjih prijava poreza na dohodak za 2014. godinu, provodi se uobičajenim tijekom, prema redoslijedu podnesenih zahtjeva za obradu od strane područnih ureda Porezne uprave, a obuhvaća tiskanje rješenja, formiranje naloga za uplatu ili povrat poreza i prireza na dohodak, otpremu istih, te evidentiranje u Informacijskom sustavu Porezne uprave.
 

Svaki petak bit će objavljen novi plan obrada za nadolazeći tjedan


Povrati poreza temeljem obrade godišnjih prijava poreza na dohodak za 2014. započeli su se isplaćivati 26.05.2015. godine, te će se i nastaviti uobičajenim redoslijedom i dinamikom do kraja godine.

Sukladno tome, Ministarstvo financija – Porezna uprava će svaki petak objaviti plan obrada godišnjih prijava poreza na dohodak po područnim uredima, za nadolazeći tjedan.

Obrade i povrati po godišnjoj prijavi poreza na dohodak za 2014. godinu provode se tijekom cijele godine, priopćeno je na stranicama Porezne uprave.
 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE HRVATSKA I SVIJET

MARKETING