Naša Bolnica Nova Gradiška....EXLUZIVNO!
VIDEO
Naša Bolnica Nova Gradiška....EXLUZIVNO!
07.05.2015. | Autor: A.K.K./foto stampar.hr
Novi naziv "naše" bolnice Opća bolnica „Dr. Josip Benčević“, Sl. Brod - lokacija Nova Gradiška, sa tradicijom od 168 godina. U kojoj je radio i "najpoznatiji doktor na svijetu" dr. Andrija Štampar.

Ovo je prvi VIDEO sa mišljenjima renomiranih liječnika, o situaciji sa našom Bolnicom...u slijedećim danima ćemo pustiti još 3 videa....Gledajte!

Bolnica, kroz koju je prošlo nebrojeno stručnjaka, koja je iznjedrila nebrojeno mladih stažista, koja je pomogla nebrojeno zadovoljnih pacijenata, koja je nadaleko poznata i cijenjena. U njoj smo bili barem jedan puta,  svi mi i 100.000 ljudi koji joj gravitiraju, i koji bez nje ne mogu. Duga povijest naše bolnice ne stane na ove stranice i bilo bi potrebno puno više vremena i pisma da bi sve rekli o našoj,  još uvijek mislim, našoj Bolnici Nova Gradiška.

Prije godinu i pol dana je pokrenuta reforma zdravstva pod nazivom "Masterplan", da bi se smanjili troškovi i poboljšali uvjeti za pacijente. Slavonskobrodska i novogradiška bolnica su spojene u jednu koja posluje na 2 lokacije. Nitko nije konzultiran, nego je "dekretom" odlučeno da će tako i biti. Pokušao sam napraviti dokumentarni film o Novogradiškoj bolnici i tu počinju problemi u 21. stoljeću ili 2015. godine kada mi je zabranjeno snimanje bolnice izvana i iznutra. Sanacijski ravnatelj ne želi davati izjave za film, i upućuje me na ministarstvo, a ministarstvo me traži sinopsis filma, zašto radim film, što ću reći u filmu i kako će film utjecati na zdravstvo ovoga kraja.

Ova rečenica mi je jako važna: "Potrebno je obratiti se osobno ministru s molbom i objašnjenjem zašto im treba snimanje. Vrijedi i ubuduće za sve takve i slične zahtjeve."

Pošto nismo uspijeli završiti film evo prvog intervjua sa mišljenjima struke, renomiranih doktora našeg grada o Masterplanu, dr. Zlatko Mihaldinec, spec. internist :

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE GRAD

MARKETING