USPJEŠAN VIKEND ZA NOVOGRADIŠKE TENISAČE
Tenis
USPJEŠAN VIKEND ZA NOVOGRADIŠKE TENISAČE
05.05.2015. | Autor: TK NG M.Brčić
Protekli vikend je bio pun uspješnih događaja za novogradiške tenisače. Odigrala su se tri turnira, na teniskim terenima "Eduar" u Cerniku tradicionalni teniski turnir parova povodom obilježavanja vojno redarstvene akcije Bljesak, teniski turnir OP Valpova za dječake do 10 godina i u Slavonskom Brodu održan je teniski turnir za tenisače u kolicima „Bljesak 2015.“

U nedjelju 03. svibnja 2015. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima „Eduar“ u Cerniku odigran je tradicionalni teniski turnir parova povodom obilježavanja vojno redarstvene akcije Bljesak. Na turniru je nastupilo ukupno 26 tenisača iz Požege, Zagreba i Nove Gradiške u dvije kategorije, +45 i -45. Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača i boduje se za rang listu HUT-a. Uz glavni turnir igrao se i utješni turnir koji su igrali parovi koji su izgubili  svoj prvi susret, a željeli su nastupiti u utješnom turniru. 

Pobjednici kategorije u kategoriji +45, Aleksandar Jović i Alen Ivanović

Drugo mjesto kategotije +45: Igor Glokević i Nenad Čolović

Pobjednici u kategoriji -45, Brčić Marko i Marijan Medunić

Drugo mjesto kategotije -45: Tomislav Kotorac i Ivica Kužulj

Nakon cjelodnevnog igranja teniskih mečeva postignuti su sljedeći rezultati :

    GLAVNI TURNIR (kategorija -45) :
                    1. mjesto – Marko Brčić / Marijan Medunić
                    2. mjesto – Ivica Kožulj / Tomislav Kotorac
                    3./4. mjesto – Davorin Lončarić / Gordan Pribanić
                    3./4. mjesto – Ivica Magdić / Igor Mendek

GLAVNI TURNIR (kategorija +45) :
                    1. mjesto – Alen Ivanović / Aleksandar Jović
                    2. mjesto – Igor Glokević / Nenad Čolović
                    3. mjesto – Milan Prpić / Goran Nikiforov

UTJEŠNI TURNIR :    
                    1. mjesto – Leo Jurišić / Goran Kulušić
                    2. mjesto – Danilo Tusić / Filip Živković

U subotu i nedjelju 02. i 03. svibnja 2015.godine u Valpovu je održan teniski turnir OP Valpova za dječake do 10 godina. Na turniru je nastupio i naš najmlađi novogradiški tenisač Fran Rakonić te osvojio 3.mjesto. Na rang listi za dječake do 10 godina u regiji Slavonija i Baranja Fran zauzima trenutno odlično 2.mjesto.

U petak 24. travnja 2015. na teniskim terenima TK“Brod“ u Slavonskom Brodu održan je teniski turnir za tenisače u kolicima „Bljesak 2015.“ Na turniru je nastupio i tenisač Teniskog kluba „Nova Gradiška“ Igor Ograjšek te u paru sa Antom Joskić osvojio 1.mjesto u igri parova.

Tenisači će i dalje biti veoma aktivni jer je počela 1. i 2. županijska teniska liga u Slavonskom Brodu u kojima imamo predstavnike Teniskog kluba „Nova Gradiška“. Krenulo je i Pojedinačno klupsko prvenstvo HEAD 2015. koje se igra u 3 skupine (Veterani +45, 1.Liga i 2.Liga), a mogu igrati samo članovi TK „Nova Gradiška“ i imamo 28 igrača u natjecanju, a tu su i službeni turniri u svim kategorijama.

 

 

 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE SPORT

MARKETING