Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška (VIDEO)
ŽOK Nova Gradiška upornost, zajedništvo, uspijeh
Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška (VIDEO)
14.04.2015. | Autor: Damir Runjaš
Proteklih nekoliko godina naš mali klub je postao veliki. Postigli smo rezultate kojih još uvijek ni sami nismo svjesni i koje nekada ni sam ne mogu objasniti.

Ove vrhunske igračice i osobe su definitivno zaslužile svoje mjesto u povijesti grada Nova Gradiška i našega kluba. Srušile su sve moguće rekorde, 2 puta osvojile naslov prvaka 2.lige, osvojile naslov prvaka 1.b lige bez poraza što u Hrvatskoj nitko nije napravi. Pobijedile državnog prvaka u službenoj Kup utakmici,  što u našem gradu vjerovatno nitko nikada neće napraviti. 14 puta za redom su najbolja ekipa grada, 2 puta za redom najbolja su ekipa naše županije, imali smo dvije reprezentativke Hrvatske, a kao kruna svega su ove godine odigrale još jednu sezonu za pamćenje i izborile nastup u play offu za naslov prvaka Hrvatske i osigurale nastup u elitnoj skupini hrvatske odbojke.

Za ove uspjehe je žrtvovano puno snova mladih djevojaka, bilo je lijepih, sretnih, ali i teških i tužnih trenutaka, padali smo i dizali se bezbroj puta, a sada smo na vrhu što smo svojim radom, pristupom i odricanjem definitivno zaslužili. Imam nevjerovatnu privilegiju što sam mogao pratiti uspon našeg kluba, te što sam trenirao sve ove igračice i mogu im se samo zahvaliti za sve što su ostvarile na terenu, ali i izvan njega....ŽOK NOVA GRADIŠKA JE VEĆ SAD ZLATNI DIO NOVOGRADIŠKE POVIJESTI......Pogledajte film o nama u trajanju od 15 minuta. Hvala svima koji su svojim radom pomogli da živimo svoje snove.

 

Ženski odbojkaški klub Nova Gradiška 2015. from Alen Kocic - Koc on Vimeo.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE SPORT

MARKETING