Fran Rakonić drugi na teniskom turniru u Zagrebu
Tenis
Fran Rakonić drugi na teniskom turniru u Zagrebu
26.02.2015. | Autor: Marko Brčić/Teniski klub Slavonski Biser Nova Gradiška
U subotu i nedjelju 21. i 22. veljače 2015. godine na zatvorenim teniskim terenima na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu je održan teniski turnir u organizaciji Teniskog kluba „Victoria“ za djecu do 10 godina.

 Na turniru je nastupilo ukupno 27 natjecatelja iz cijele Republike Hrvatske. Izvrstan nastup na turniru imao je i naš novogradiški mladi tenisač, Fran Rakonić. 

U jakoj konkurenciji dječaka iz cijele države, Fran Rakonić je osvojio ukupno 2. mjesto. 

U subotu se razigravalo po grupama gdje je Fran pobijedio sve suparnike. Natjecanje je nastavljeno u nedjelju sa susretima od 1/4 finala pa do finala. U polufinalu Frana je ždrijeb spojio sa prvim nositeljem turnira, Antoniom Voljavec iz Teniskog kluba „Ponikve“ iz Zagreba. Susret je bio neizvjestan, izjednačen i veoma naporan, te je Fran pobijedio u odlučujućem tie-breaku i to tijesnim rezultatom 7:5. U finalu ga je čekao Patrik Jurina iz HTK „Zagreb“, dječak koji igra i turnire do 12 godina te je umornog i iscrpljenog Frana od prethodnog susreta uvjerljivo pobijedio. 

Treba napomenuti da se Fran Rakonić trenutno nalazi na 4. mjestu na rang listi za dječake do 10 godina od ukupno 80 natjecatelja u Zagrebačkom teniskom savezu gdje je i konkurencija 

najveća. Sve čestitke Franu na još jednom ostvarenom odličnom rezultatu.

                 

POLUFINALE : Fran Rakonić ( NG ) – Antonio Voljavec ( ZG ) – 4:0, 3:4, 7:5

FINALE : Fran Rakonić ( NG ) – Patrik Jurina ( ZG ) – 1:4, 0:4

 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE SPORT

MARKETING