Završene kriminalističke istrage
Policijsko izvješće
Završene kriminalističke istrage
27.01.2015. | Autor: http://brodsko-posavska.policija.hr
U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je pet (5) kaznenih djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta četiri (4) kaznena djela su na štetu imovine i to četiri (4) kaznena djela krađe.

Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja općine Gornji Bogičevci kod Okučana. Mladić je osumnjičen da je tijekom ovog mjeseca provalio u dvorišnu zgradu i alatnicu obiteljske kuće 39-godišnjaka na području općine Gornji Bogičevci odakle je otuđena jedna bušilica, dvije električne brusilice i jedna motorna pila. Kriminalističkim istraživanjem kod mladića je pronađena otuđena motorna pila koja će biti vraćena oštećenom, a protiv njega policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Nove Gradiške zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa. Kriminalističkim istraživanjem kod osumnjičenog su pronađene tri zvučne kutije koje su otuđene u krađi koja se dogodila u svibnju prošle godine kada je iz zaključanog dvorišta jedne škole u Novoj Gradiški otuđena oprema za reproduciranje glazbe (pojačalo, mikseta i tri zvučne kutije). Policija će pronađene ukradene predmete vratiti oštećenoj osobi, a protiv muškarca nadležnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo krađa.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE RAZNO

MARKETING