S.P. SELO: Uhvaćen 19-godišnjeg koji je pretukao 35-godišnjaka
REDOVNO POLICIJSKO IZVJEŠĆE
S.P. SELO: Uhvaćen 19-godišnjeg koji je pretukao 35-godišnjaka
23.10.2014. | Autor: MUP RH / PU BPŽ
U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je četiri (4) kaznena djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta dva (2) kaznena djela su na štetu imovine i to jedno (1) kazneno djelo krađe i jedno (1) kazneno djelo teške krađe.

U području prometa na cestama zabilježeno je pet (5) prometnih nesreća od kojih četiri (4) s materijalnom štetom i jedna s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Evidentiran je jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj zlouporabe opojnih droga, jedan (1) prekršaj iz Zakona o oružju i tri (3) prekršaja iz drugih zakona.

KAZNENA DJELA

Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Mladić je osumnjičen da je u veljači ove godine u Slavonskom Brodu na parkirališnom prostoru jednog trgovačkog centra iz otključanog osobnog automobila, vlasništvo 43-godišnjakinje iz Slavonskog Broda otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazila dva mobitela, ženske sunčane naočale i dio osobnih dokumenata i time oštetio vlasnicu za nekoliko tisuća kuna. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo krađe.

Zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, koje se dogodilo početkom listopada ove godine kada je na području Starog Petrovog Sela 35-godišnjak teže ozlijeđen, policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje. Kriminalističkim istraživanjem za ovo kazneno djelo osumnjičen je 19-godišnjak s područja Starog Petrovog Sela, kojeg se sumnjiči da je 4. listopada oko 3,30 sati u jutro na ulici tjelesno napao 35-godišnjaka i tom ga prilikom više puta rukama i nogama udari po glavi i tijelu zbog čega je ozlijeđeni muškarac zatražio liječničku pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su mu ozlijede okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede. Policija će nadležnom državnom odvjetništvu protiv osumnjičenog mladića dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE RAZNO

MARKETING