RIJEŠENO DEVET (9) KAZNENIH DJELA
REDOVNO POLICIJSKO IZVJEŠĆE
RIJEŠENO DEVET (9) KAZNENIH DJELA
16.09.2014. | Autor: MUP RH / PU BPŽ
Jučer su policijski službenici Policijske postaje Okučani, dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 22 i 18, potvrdivši sumnju u počinjenje devet (9) kaznenih djela, koja su počinili zajedno ili pojedinačno.

Naime, policija ih sumnjiči da su u vremenskom razdoblju od 1. siječnja do 15. rujna 2014. godine, provalili u tri obiteljske kuće, otuđivši pritom razne predmete, aparate, obuću, nakit i novac. U svibnju i srpnju prošle godine, 22-godišnjak je provalio u dva župna ureda na području Okučana i općine Gornji Bogićevci, iz kojih je otuđio novac. Također je utvrđeno da su u vremenu od 11. srpnja do 15. rujna ove godine, iz obiteljske kuće na području Okučana, otuđili motornu pilu i bicikle, sa željezničkog kolodvora otuđili su bicikl, a sa cesta u Okučanima i u Kosovcu otuđili su dva prometna znaka. Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

U okviru daljnjeg kriminalističkog istraživanja, na okučanskom području, pronađeno je i od osumnjičenika oduzeto: tri (3) ručne bombe M52P3, ručni bacač raketa M80 64 milimetara (Zolja), 920 komada streljiva 7,62 x 39 mm, tri (3) komada raketa za ručni bacač RB M57 i tri (3) raketna punjenja.

Policija protiv oba osumnjičenika podnosi odgovarajuće kaznene prijave, odnosno izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kaznena djela: nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, teških krađa i krađa.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE RAZNO

MARKETING