Cernik dobiva novo igralište za odbojku na pijesku
IGROM DO SRETNIJE ZAJEDNICE
Cernik dobiva novo igralište za odbojku na pijesku
08.08.2014. | Autor: Udruga Chernik Campus
S ciljem unapređenja sportsko-rekreacijskih sadržaja i poboljšanja kvalitete života stanovnika, a posebice djece i mladih općine Cernik, Udruga za kreativni razvoj „Chernik Campus“ osmislila je novi projekt po nazivom „Igrom do sretnije zajednice“ koji obuhvaća izgradnju i uređenje igrališta za odbojku na pijesku u naselju Cernik.

Udruga je navedenim projektom u svibnju ove godine aplicirala na natječaj „Naš doprinos zajednici“  Zaklade „Slagalica“, te je isti u cjelosti odobren za financiranje od strane Zaklade „Slagalica“ i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Osim kreiranja novog, besplatnog sadržaja koji bi djeci i mladima na području Općine Cernik omogućio novi i interesantan način za igru i druženje, a koji bi ih ujedno potaknuo na zdraviji, kvalitetniji i ispunjeniji život, uređenjem igrališta za odbojku na pijesku Udruga želi ponuditi trajnu korist čitavoj zajednici, utjecati na smanjenje dokoličarenja kod mladih, potaknuti održavanje sportskih turnira kao i osnivanje novih sportskih udruga kojih na području Općine nedostaje, te ujedno očuvati duh druženja svih uzrasta kojima će novo igralište biti na raspolaganju u svako doba.

Udruga je započela s nabavkom opreme za uređenje igrališta, a dovršetak svih radova planira se do sredine kolovoza ove godine.

Potporu inicijativi iskazala je i Općina Cernik koja će ustupiti zemljište za uređenje istoga u blizini travnog nogometnog stadiona u središtu naselja Cernik.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE OKOLNE OPĆINE

MARKETING