Vruće ljeto u caffe & lounge bar-u IN uz vrhunsku ugostiteljsku ponudu
OPUSTI SE I ZABAVI OVOG LJETA
Vruće ljeto u caffe & lounge bar-u IN uz vrhunsku ugostiteljsku ponudu
25.06.2014. | Autor: novagradiska.com
Nakon dvije godine postojanja caffe & lounge bar IN trudi se i dalje svakog dana svojim posjetiteljima omogućiti vrhunsku ponudu toplih i hladnih napitaka uz atraktivan ambijent i jedinstvenu terasu u Novoj Gradiški. Ljetni dani posebna su čarolija caffe & lounge bar-a IN jer njegovu moderno uređenu terasu krasi i vrhunska ugostiteljska ponuda.

OPUSTI SE I ZABAVI OVOG LJETA

Kako su nam ovih dana prezentirali voditelji caffe bara IN sve je spremno za ljetnu sezonu 2014. a posjetitelje očekuje veliki izbor toplih i hladnih napitaka uz osvježenu terasu koju su uz profesionalne dizajnere pretvorili u malu ljetnu oazu koja Vam tijekom dana omogućuje ugodno ispijanje kave i prirodnih cijeđenih sokova, a u večernjim satima ima mogućnost pretvoriti se u pravu party terasu sa vrhunskim ozvučenjem, led rasvjetom i dj-em.

PROŠIRENA PONUDA PIĆA

Gotovo svakog mjeseca caffe & lounge bar IN obogaćuje svoju ponudu pića a trenutni hit je FRANCK ICE COFFEE u nekoliko različitih okusa. Uz ledene kave tu je standardna ponuda kava, cappuccina, nescaffe-a i posebno atraktivnih KOKTELA OD KAVE! Za sve ljubitelje zdravog života tu su 100% PRIRODNI CIJEĐENI SOKOVI koji su posljednjih godinu dana pravi hit u caffe & lounge bar-u IN, a za one najzahtjevnije željne dobre zabave u ljetnim večerima, konobari caffe & lounge bar-a IN obučeni su spraviti vrhunske koktele.

Iz caffe & lounge bar-a IN pozivaju Vas da pratite njihovu FACEBOOK STRANICU na kojoj redovito objavljuju novitete te tjedne akcije koje Vas očekuje u naredno vrijeme.

 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE ZABAVA

MARKETING