Udruga "Chernik Campus" i operacija BRAZIL!
GLEDANJE TEKME BRAZIL-HRVATSKA
Udruga "Chernik Campus" i operacija BRAZIL!
09.06.2014. | Autor: Udruga Chernik Champus
Događaj koji prate milijuni gledatelja diljem svijeta, svakako je svjetsko nogometno prvenstvo koje se ove godine održava u razdoblju od 12. lipnja do 13. srpnja u Brazilu. Nastup na svjetskom prvenstvu izborila je i hrvatska nogometna reprezentacija koja se našla u skupini A, zajedno sa Brazilom, te reprezentacijama Kameruna i Meksika.

Otvaranje prvenstva započinje 12. lipnja 2014. godine ogledom između naše reprezentacije i domaćina Brazila. S obzirom da je vrlo mali broj onih koji su u mogućnosti otputovati i osobno bodriti naše „Vatrene“,  Udruga za kreativni razvoj „Chernik Campus“ iz Cernika pripremila je nešto posebno za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, navijače, ali i sve one koji žele pružiti potporu našoj reprezentaciji.

Dana 12.06.2014. godine na nogometnom stadionu NK „Mladost“ Cernik, Udruga „Chernik Campus“ organizira prijenos nogometne utakmice Hrvatska – Brazil i to na AIRSCREEN filmskom platnu, impresivnih dimenzija 8,5 x 6,5 m.

Uz nezaobilazne popratne sadržaje, navijačke rekvizite, te srce puno ponosa i želje za pobjedom, zajednički bodrimo naše „Vatrene“ i pokažimo svima veliko, hrvatsko srce!

Glavni pokrovitelj događanja je caffe bar i pizzeria „Barun“ iz Cernika.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE OKOLNE OPĆINE

MARKETING