Veliki uspjeh novogradiškog boksača Ivana Andrašića na državnom prvenstvu
OSVOJIO SREBRO
Veliki uspjeh novogradiškog boksača Ivana Andrašića na državnom prvenstvu
12.05.2014. | Autor: Saša Baković
Proteklog vikenda u Splitu je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore na kojem je nastupio i naš novogradiški boksač Ivan Andrašić koji inače nastupa za BK Borovo (Vukovar).

Nakon 13 godina pauze, glavni grad Dalmacije ugostio je 60 boksača iz 25 klubova Lijepe naše. Novogradiški boksač Ivan Andrašić postigao je izniman uspjeh i stigao do finalnog meča u svojoj kategoriji (91+) u kojem je nažalost izgubio od višestrukog državnog prvaka i profesionalca koji se inače bori u WSB boksačkoj ligi, Filipa Hrgovića. Put do finalnog meča priječili su stari znanci Marin Mladinić (BK PitBull Split) i Domagoj Prtain (BK Omega Zagreb) koje je Ivan uspješno svladao u vrlo atraktavnim mečevima. 

Srebrna medalja za Ivana je veliki uspjeh a dogodine se nadamo i zlatnoj medalji kada se prema našim saznanjima profesionalci poput Filipa Hrgovića koji je svjetska klasa i inače nastupa za državu Kazahtan neće moći boriti na državnim prvenstvima ukoliko nastupaju u svjetskim ligama. 

Velika pohvala Ivanu Andrašiću za ovaj uspjeh te volju i upornost koju gradi već gotovo 10 godina u ovom plemenitom sportu. Također pohvala i treneru Zlatku Basiću koji prati ovog novogradiškog boksača koji već nekoliko godina boksa za boksački klub BOROVO iz Vukovara. 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE SPORT

MARKETING