"Stilske vježbe" se ne propuštaju
legendarna predstava u Novoj Gradiški
"Stilske vježbe" se ne propuštaju
04.04.2014. | Autor: Antun Toni Brađašević
Poštovani čitatelji vijesti ovoga portala ne propustite ovu sjajnu kazališnu predstavu. Pa što ako ste ju već gledali (bilo bi čudno ako niste)? Ona je uvijek iznova nevjerojatna i izvanredna. Provjerite zašto!

Kazalište „Planet art“ Zagreb i Učilište Relković

ponedjeljak, 28.travnja 2014. u 20,00 sati

STILSKE VJEŽBE fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda.

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U 'Stilskima' se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.

Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta! Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane.

U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

Rezervacije ulaznica putem telefona 331-011, 331-012, 361-611

e-mail: poumar@sb.t-com.hr ili na blagajni Učilišta Relković u Relkovićevoj ulici 4

Sponzor: Cvjećarnica MIMOZA Nova Gradiška

Medijski pokrovitelji: novogradiški internet-portali

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE KULTURA

MARKETING