Ljubav na prvi pogled
poziv u kazalište
Ljubav na prvi pogled
15.03.2014. | Autor: Antun Toni Brađašević
Srijeda , 26. ožujka 2014. u 19 sati Kazalište Lectirum Zagreb i Učilište Relković pozivaju Vas na kazališnu predstavu Ljubav na prvi pogled autora Fadila Hadžića.

Kratki sadržaj: U lijepo namještenoj građanskoj sobi, u kojoj se stariji namještaj mješa s predmetima novijeg datuma, živi gospođa Marija Trkulja-Gazivoda. Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe osoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život.
Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.
U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena MATIJA PRSKALO i ZIJAD GRAČIĆ.
Predstava koja će Vam pružiti užitak i zasigurno ostati dugo u sjećanju.
Rezervacije ulaznica putem telefona 331-011, 331-012, 361-611 e-mail: poumar@sb.t-com.hr ili na blagajni Učilišta Relković u Relkovićevoj ulici 4
Sponzor: Cvjećarnica MIMOZA Nova Gradiška
Medijski pokrovitelji: novogradiški internet-portali

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE KULTURA

MARKETING