Novosti iz OGI-ja vezane uz natječaje
Europska unija
Novosti iz OGI-ja vezane uz natječaje
29.01.2014. | Autor: Antun Toni Brađašević
Najnoviji elektronički bilten OGI-ja donosi važne informacije svima koji se bave europskim integracijama.

Nacionalna Zaklada raspisala 2 natječaja i 2 poziva za iskaz interesa

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je raspisala dva

natječaja za dodjelu institucionalnih podrški u području djelovanja saveza i udruga osoba s

invaliditetom te u području djelovanja udruga iz Domovinskoga rata.

Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja

Godišnji plan natječaja sadrži popis ukupno 94 programa za dodjelu bespovratnih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva koje će u 2014., u sklopu svojih nadležnosti, raspisati 20 državnih tijela.

Ured za udruge – Rezultati upitnika socijalne usluge

Na temelju rezultata upitnika o kapacitetima udruga pružatelja socijalnih usluga u Hrvatskoj, Ured za udruge je pripremio izvješće i infografiku s pregledom najzanimljivijih informacija o kapacitetima udruga za pružanje socijalnih usluga, uključujući i stavove udruga prema postojećem sustavu financiranja izvaninstitucionalnih socijalnih usluga te preporukama za poboljšanje sustava financiranja.

Javni pozivi za potpore programima za unapređenje turističke ponude i konkurentnosti do kraja siječnja

Ministarstvo turizma najavilo je javne pozive za potpore programima za unapređenje turističke ponude i konkurentnosti koji bi trebali biti objavljeni do kraja siječnja.

EU Projekti Akademija

Cilj programa je podići kapacitete polaznika za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova kroz sudjelovanje u najkvalitetnijem programu edukacije baziranom na praktičnom radu i individualnom pristupu polaznicima, uz pomno pripremljene materijale i vježbe.

Objavljeni natječaji za udruge branitelja u 2014. godini

Ministarstvo branitelja objavilo je 10. siječnja 2014. godine tri natječaja za financiranje projekata i programa udruga branitelja.

Otvoren natječaj za Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine Osječko-baranjske županije

Zaklada Slagalica uz podršku HGK Županijske komore Osijek, HOK Obrtničke komore Osječko-baranjske županije te Zaklade Charles Stewart Mott, objavljuje natječaj za drugu godišnju Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine Osječko-baranjske županije za poslovne subjekte koji su tijekom 2013. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa.

Javno savjetovanje o Nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2014. godinu

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge otvara javno savjetovanje o Nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2014. godinu.

 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE EUROPSKA UNIJA

MARKETING