Najnovije o EU sredstvima i natječajima
Hrvatska i EU
Najnovije o EU sredstvima i natječajima
17.01.2014. | Autor: Antun Toni Brađašević
OGI-Organizacija za građanske inicijative iz Osijeka u najnovijem broju svoga biltena donosi obilje korisnih informacija

Otvorene prijave za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji

Pripravnički staž u Europskoj komisiji traje pet mjeseci, a do kraja siječnja zaprimaju se prijave za stažiranja koja počinju u listopadu 2014.

Pregled otvorenih natječaja

Pogledajte aktivne natječaje na portalu eu-projekti.info!

Javni poziv na dostavu projektnih prijava „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“

Operativni program za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. usmjeren je ka poboljšanju konkurentnosti u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini, a financira se iz  Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Izvješća organizatora volontiranja

Ministarstvo socijalne politike i mladih otvorilo je Aplikaciju za izvješća organizatora volontiranja u 2013. godini.

Edukacija ‘Kako dobiti sredstva iz EU fondova, te provoditi projekt EU'

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije nastavlja s poduzetničkim edukacijama u sklopu ‘Poduzetničkog Impulsa 2013.’, Mjera C, Aktivnost C3.

COSME program – novi program Europske unije za poticanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća u razdoblju 2014. – 2020.

COSME program (Programme for the Competitiveness of enterprises and SMEs - Program za konkurentnost poduzeća i malih i srednjih poduzeća) novi je program Europske unije za financijsko razdoblje 2014.-2020. kojim će se poticati konkurentnost europskih malih i srednjih poduzeća.

Vlada RH usvojila Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o računovodstvu neprofitnih organizacija

Vlada Republike Hrvatske na svojoj 134. sjednici održanoj 27. prosinca 2013. usvojila je Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o računovodstvu neprofitnih organizacija.

150 miljuna kuna bespovratnih potpora prerađivačkoj industriji

Tijekom prvog kvartala Ministarstvo gospodarstva će provesti javni natječaj za program potpora prerađivačkoj industriji.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE EUROPSKA UNIJA

MARKETING