Kako napisati projekt za EU?
Europske integracije
Kako napisati projekt za EU?
02.12.2013. | Autor: Antun Toni Brađašević
Organizacija za građanske inicijative iz Osijeka već duže vremena na razne načine pomaže građanskim udrugama ali i pojedincima i raznim institucijama kako bi se što brže prilagodili činjenici kako možemo i trebamo "povlačiti" sredstva iz europskih fondova. Pozivamo vas na suradnju s njima.

Organizacija za građanske inicijative u okviru projekta „Omogućimo to putem EU fondova“ koji financira Europska unija iz sredstava programa IPA INFO 2011 razvija aplikaciju za elektroničko učenje pisanja i provedbe projekata financiranih sredstvima Europske unije.
Prvi od ukupno 6 modula je dostupan svim onima koji žele naučiti više o ukupnom funkcioniranju EU fondova te načinima izrade i provedbe projekata na web sjedištu projekta.
Tema prvog modula su programi koje Republika Hrvatska koristi od 1996. (godine do danas, tipovi financiranja, te natječajna dokumentacija. Ostali moduli će biti objavljivani na web sjedištu projekta svakih 5 do 6 dana, za što ćete također biti pravovremeno obaviješteni. Sve upute za praćenje sadržaja kao i za polaganje kratkog kviza znanja koji se nalazi na kraju svakog modula se nalaze unutar same aplikacije

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE EUROPSKA UNIJA

MARKETING