VIDEO: KOCIĆEVOJ DUŠI ZLATNE ZEMLJE 2. MJESTO U PORTUGALU
ODLIČNA PROMOCIJA GRADA
VIDEO: KOCIĆEVOJ DUŠI ZLATNE ZEMLJE 2. MJESTO U PORTUGALU
07.11.2013. | Autor: novagradiska.hr
Nakon što je probio led pobjedom na Međunarodnom festivalu u Zagrebu Alen Kocić sa spotom "Duša zlatne zemlje" niže uspjeh za uspjehom po inozemnim filmskim festivalima u kategoriji turističkog filma do 7 minuta, te tako promovira Slavoniju i Novu Gradišku.

"Golden eagle 2013." naziv je nagrade za najbolji umjetnički dojam koju je krajem rujna osvojio u Bukureštu (Rumunjska). Zatim je uslijedila druga nagrada u kategoriji ruralnog turizma na festivalu „Art tour“ 2013. u Barcelosu (Portugalu).

"Duša Zlatne zemlje" također je u vrštena u program na festivalima u Baku (Azerbejdžan) i Rio de Janeru (Brazil).

Program je bio velik i zanimljiv, ali vrlo opušten. Pun humora i šala. Osjećali smo se kao kod kuće. Hvala Ministarstvu kulture na pomoći i zrakoplovnim kartama za Portugal te našem Gradonačelniku Željku Bigoviću i Dinki Matijević (TZGNG) na pomoći i poklonima za domaćine i organizatore festivala. – navodi Alen Kocić – Koc.

"Duša zlatne zemlje" više ne predstavlja samo Novu Gradišku i Slavoniju, već predstavlja cijelu Hrvatsku na međunarodnoj sceni i ostvaruje uspjehe između 800 do 1000 konkurenata iz cijeloga svijeta.

Dokaz da se voljom i ustrajnošću mogu napraviti velike stvari pokazatelj je upravo ovaj spot, tj. njegov autor koji je sa uistinu skromnim sredstvima napravio uradak koji ga je proslavio na međunarodnoj sceni.

Vrhunac filmskih ostvarenja u organizaciji CIFFT organizacije (International Committee of Tourism Film Festivals) dogodit će se na završnom festivalu u Beču na kojem će se dodjeljivati Grand prix.

Možda će upravo Kocićev film ući u konkurenciju.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE KULTURA

MARKETING