Aktivnosti Industrijskog parka
IPNG i dalje centar izvrsnosti
Aktivnosti Industrijskog parka
28.10.2013. | Autor: Antun Toni Brađašević
Donosimo neke od novosti iz Industrijskog parka Nova Gradiška, o čemu redovito izvješćuju i njihovi djelatnici i na svom web-portalu.

Tijekom mjeseca listopada djelatnici IPNG d.o.o. sudjelovali na seminaru ,,3D tehnologije u razvoju i proizvodnji“. U organizaciji klastera 3D GRUPA bio je cilj upoznati kako 3D tehnologije mogu unaprijediti poslovanje gospodarskih subjekata. Bilo je nazočno 200.tinjak sudionika iz više od 70 razvojnih i proizvodnih tvrtki kao i znanstveno-istraživačkih institucija. Predstavnici tvrki TOPOMATIK  d.o.o. IZIT d.o.o.i TEHNOPROGRES d.o.o. su održali prezentaciju o 3D tehnologiji – 3D skeniranju, reverzibilnom inženjeringu i 3D direktnoj digitalnoj proizvodnji (3D printanju). Slijedile su prezentacije triju tvrtki partnera, među kojima je bio i IPNG d.o.o. Prezentaciju je tako održao održao Ivan Mičetić, mag.ing.mech., o radu na 3D uređaju koji posjeduje IPNG d.o.o. (3D skener ATOS Compact Scan 2M). Moglo se vidjeti kako moderne 3D tehnologije mogu pomoći u svim fazama razvoja, pripreme proizvodnje, proizvodnji i kontroli i održavanju. Na kraju seminara, predstavljena je vrhunska oprema za 3D skeniranje i mjerenje.

Dobili certifikat ISO 9001

Nakon uspješno provedenog certifikacijskog audita u svibnju ove godine, koji je provela akreditirana certifikacijska kuća TÜV Croatia d.o.o. Member of TÜV NORD Group, tvrtki IPNG d.o.o. nedavno je dodijeljen certifikat sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodno priznatoj normi ISO 9001:2008. Sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 se odnosi na slijedeći opis djelatnosti tvrtke: - usluge inženjeringa i tehnologijske usluge, - trening centar za nove tehnologije, - marketinške i poslovne usluge, - tehničke usluge – usluge strojne obrade, - poduzetnički inkubator. U svijetu više od milijun certificiranih tvrtki iskorištava prednosti uglednog standarda ISO 9001 kao alata za upravljanje sustavom kvalitete u tvrtki i stalno poboljšanje poslovanja. Taj certifikat dokazuje: pouzdanost tvrtke kao dobavljača, ozbiljnost organizacije i usmjerenost prema kvaliteti, sustav kontrole kvalitete proizvoda, stalno poboljšavanje proizvoda i usluga.

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE EUROPSKA UNIJA

MARKETING