Pismo na vrh glave / PHOTO
U GRADSKOJ KNJIŽNICI
Pismo na vrh glave / PHOTO
05.07.2013. | Autor: Ivanka Herceg
Naziv je još jedne edukativno-zabavne radionice održane 5. srpnja u sklopu „Ljeta u knjižnici“ na Dječjem odjelu. Voditelj je bio Igor Samac, dipl. učitelj razredne nastave i engleskog jezika, a su voditelj Leo Sokić, magistar informatologije u GK. Okupljenu djecu pozdravila je prof. Biljana Dakić ravnateljica GK, a potom je uslijedila kratka povijesna priča o pismu.

Mnoga djeca nikada nisu imala potrebu napisati pismo jer žive u vremenu novih tehnologija, ali valja ih naučiti i kako se izrađuje koverta i kako se piše pismo nekoj dragoj osobi. I danas ima dosta ljudi koji vole dobiti razglednicu, čestitku ili pismo i čuvaju ih za uspomenu na drage ljude koji su ih se u njima posebnim trenutcima sjetili.

Radionicu je nastupom oplemenila Erin Keleuva, a kao i uvijek završila je uz osvježavajuće napitke i „čarobne“ slatkiše. Bila je zadnja u nizu ukupno 7 održanih tijekom devet dana. I ovogodišnje su potvrdile koliko djeca vole dolaziti u knjižnicu, sudjelovati u kreativnim i raznovrsnim sadržajima, korisno i u zajedništvu provoditi slobodno vrijeme. Prema riječima prof. Dakić, „Ljetu u knjižnici“ odazvalo se oko 600 djece, a najveća nagrada, cijelom timu Gradske knjižnice kao i njihovim suradnicima- voditeljima radionica, su zadovoljna i vesela dječja lica što je zasigurno istinska motivacija svima u GK da ovaj projekt nastave i slijedećih godina. 

FACEBOOK KOMENTARI
NAJČITANIJE POSLJEDNJIH 15 DANA IZ RUBRIKE KULTURA

MARKETING